AVidia kan indgå som konsulent og sparringspartner i IT-projekter, der skal håndtere visuelt indhold og digitale medier. Her bistår vi med rådgivning og projektledelse i forbindelse med installation, drift og events.

Vi rådgiver om transformationen fra de traditionelle AV-standarder til en IT-baseret infrastruktur, der håndterer lyd og billede – herunder anvendelsen af online video, streaming-teknologier, lagring samt lokal og global distribution af indhold. Desuden har vi stor erfaring med produktion af indhold så det kan optimeres til brug på nettet.

Vi fokuserer på krydsfeltet mellem AV og IT, hvilket blandt andet har ført til udviklingen af Touchpointer, som er et annoteringsværktøj til brug under konferencer. Se nærmere om dette projekt her.

AVidia har også udviklet applikationer til brug for teknisk planlægning og afvikling af konferencer, events og udstillinger. Endvidere har vi fremstillet onlineprogrammer og apps til brug for e-learning og træning mv.

Kontakt os her hvis du vil høre nærmere om, hvordan AVidia kan indgå som konsulent og sparringspartner i IT-projekter, der skal håndtere visuelt indhold og digitale medier.

Executive leadership Forum
Executive leadership Forum with 360 degrees LED displays